marți, 18 decembrie 2012

Forum | Fetele Norocoase iubesc ciocolata

Dragostea e un sentiment care ne poate face sa ne simtim minunat, euforici, putem simti ca lumea e a noastra, ne face sa fim mai motivate, mai entuziaste, mai vesele, am putea spune in fine fericite, dar.....exista un mare DARRR. Toate cititoarele forumului stiu ca, paradoxal, opus tuturor starilor de bine enumerate mai sus, dragostea provoaca si durere. De ce oare? Greu de spus, insa pe cat de inaltatoare sunt sentimentele minunate, pe atat de grele si dureroase sunt dezamagirile pe care le resimtim.

fetele norocoase forum
Iubirea incepe cu un zambet, urmata de sentimente feerice, dar se termina cu o lacrima sau in hohote de plans. Cel mai tare doare dezamagirea pentru ca se poate intampla ca iubirea sa nu fie impartasita si, credeti-ma dragele mele prietene de forum, nimeni nu este crutat de suferinta din dragoste.

Toate ne dorim sa fim iubite, desi exista iubiri imposibile, iubiri neimpartasite, iubiri false (dar astea nu mai sunt iubiri)...Ma intreb de ce ne trezim de cele mai multe ori spunand ca iubirea doare? Se presupune a fi un sentiment inaltator, fericirea suprema...si totusi...suferinta este mult mai mare decat iubirea...ce rost mai are iubirea daca stim de la inceput cat de mult vom suferi? Intreb cititoarele de forum - mai avem curajul sa iubim, sa credem, sa visam, daca am avut una sau mai multe dezamagiri provocate de acest sentiment?

Cu totii avem nevoie de iubire, ciocolata insa are puterea de a trezi in noi sentimente la fel de feerice cu avantajul ca nu ne poate dezamagi. Locul privilegiat al ciocolatei in civilizatiile moderne in care traim se datoreaza aromei sale inimitabile, dar si unei aure magice transmise de-a lungul timpului pentru ca ciocolata, ca si dragostea, chiar este magica. Da, chiar daca pare greu de crezut cititoarelor forumului, acest aliment cu arome specifice sub diferite forme chiar ne poate trimite in paradis. In afara de gustul extrem de placut, ciocolata are efecte stimulatorii si chiar inlatura oboseala.

Scumpele mele prietene de forum, ciocolata se topeste in gura si la figurat, dar si la propriu. In timpul topirii ciocolatei in gura, creierul nostru cunoaste o crestere a activitatii electrice, iar ritmul cardiac creste mai mult decat in timpul unui sarut pasional si senzatia dureaza de patru ori mai mult! Desi o mancam de placere, ciocolata amaruie este benefica si pentru sistemul circulator. O putem numi un adevarat medicament pentru ca poate avea efect anticancerigen, de stimulator cerebral, inhibitor al tusei si chiar inhibitor al diareei.

Dar sa nu uitam, dragele mele cititoare de forum, de proprietatile sale afrodiziace puternice care provoaca placeri senzuale. Pana si Casanova folosea ciocolata in metodele sale de seductie. Ce sa va mai spun, ciocolata poate inlocui si un psiholog, daca vreti, pentru ca ne poate da o stare psihica buna, de relaxare, si un medicament si un iubit pentru ca ea cu siguranta nu ne va dezamagi niciodata, dar ne va rasfata si ne va gadila simturile cum stie ea mai bine.

In cele din urma, dragele mele prietene de forum, va intreb - all you need is love or some chocolate?