marți, 18 decembrie 2012

Forum | Motto-ul Fetelor Norocoase este „INCREDOUBLE. I’M 2 GOOD 2 BE TRUE!”

Fetele Norocoase forum haina blana
You're too good to be true” - De cate ori nu li s-a spus fetelor norocoase acest lucru? Pentru ca sunt atat de frumoase si sexy, admiratorilor nu le vine sa creada ca ele sunt reale. Asa ca vin si va intreb, draga cititoare a forumului -ai incercat, pana acum, sa analizezi de ce unii barbati n-au reusit sa te cucereasca? Hai sa iti spun eu de ce! Pentru ca tu esti o „fata norocoasa”, plina de incredere, irezistibila nu doar prin frumusete ci si prin atitudine. Blonda sau bruneta, plinuta sau slabuta, inalta, scunda cu ochii albastri sau negri, acestea sunt detalii si nimic altceva pentru ca numai tu stii sa te pui in valoare. Tu poti crea o lume in jurul tau cu privirea si zambetul tau facandu-l sa se intrebe daca lumea ar mai fi atat de frumoasa daca nu s-ar fi uitat in ochii tai.

Tu esti fata pe care el a asteptat-o, la care viseaza, care ii taie respiratia prin simpla aparitie si el nu-si doreste decat sa vina in raiul unde numai tu il poti face fericit. Acolo unde uita de probleme, isi gaseste linistea si echilibrul. Toate aceste trairi il pot face sa se indragosteasca sau sa-ti devina cel mai bun prieten. Tu, scumpa mea Norocoasa de pe forum, trebuie insa sa stii sa pastrezi echilibrul dupa bine cunoscutul motto „sa il asculti fara sa crezi, sa zambesti si sa saruti, dar sa nu iubesti.”

Fetele norocoase sunt femei emancipate, cu planuri de viitor care lupta pentru visele lor, care se respecta si asta se vede. Ele sunt fete cochete, nu au corp de vedete sau chip de coperta, dar au prezenta placuta si un sarm special cu care pot prinde in mreje orice privitor. Ele reprezinta femeile ideale pentru cei plictisiti de genul banal de tipe care ii bat la cap, vorbesc prea mult, ii verifica si ii piseaza mereu cu „te miri ce” fleacuri. Voi, dragele mele prietene de forum, sunteti cele care ii ascultati, umarul pe care plang, visul cel mai frumos, le indepliniti fanteziile, le oferiti show-uri din placere facandu-i astfel sa uite de toate. Tocmai de aceea fiti naturale in orice situatie. Lasati la o parte complexele si bucurati-va de ceea ce sunteti!

Cred ca toate cele de pe forum sunt de acord cu mine cand afirm ca look-ul si mai ales comportamentul de papusa Barbie nu mai sunt demult la moda. Criteriile de selectie ale frumusetii s-au schimbat, astfel ca nu mai conteaza foarte mult culoarea parului sau a ochilor, ci carisma, spontaneitatea si expresivitatea. In general, barbatii considera ca e chiar jenant pentru o femeie sa pozeze si sa zambeasca de parca ar fi mereu vesela. In plus, poate deveni plictisitor pentru ei sa intalneasca femei trase la xerox, de la infatisare pana la imbracaminte si chiar comportament sau vocabular. Nici nu apuca sa petreaca destul timp cu ele, ca deja se gandesc la urmatoarele.

In concluzia prezentei postari de forum afirm cu incredere - Cand esti fericita, esti sexy! Nu trebuie decat sa fii sigura pe tine pentru ca barbatii nu cauta femei perfecte, ei cauta femei interesante.

Asa ca ce mai asteptati, dragi cititoare de forum? Actionati si faceti-va un motto personal din replica „So maybe it’s incredible but I’m really too good to be true!”