miercuri, 19 decembrie 2012

Forum | Fetele Norocoase refuza cearcanele politicos!

Aha… Deci conteaza felul in care spui ceva cuiva, dragele mele prietene de forum… Atunci, refuz politicos sa am cearcane! In imaginea de dedesubt, am suprins-o pe Eva chinuita de insomnie si, in acelasi timp, de vedetism. In locul ei, nu acopeream cu asa ceva… Parca a scapat la lada cu faina din podul bunicilor sau o fi fost la solar cu ochelarii de soare? Cert este ca m-a ingrozit! O persoana care se iubeste nu ar trebui sa arate in asemenea hal, nici dupa o saptamana de munca continua (ceea ce mi se pare imposibil).


fetele norocoase forum la volan
Stiu ca nu este ceva intentionat si ca nu noi alegem sa ne „incercanam”. Rezultatele unor studii cred ca ar mai linisti-o putin pe superba Eva Longoria: cica aceasta „defectiune” afecteaza opt din noua persoane. Tot mai multe femei se plang ca inesteticele cearcane le dau batai de cap inca din adolescenţta. Noptile pierdute, lipsa vitaminei A sau E in organism, lipsa fierului, alimentatia necorespunzatoare, stresul, toate isi spun cuvantul si lasa urme sub ochii tai. Daca ai astfel de probleme, draga mea cititoare de forum, trebuie sa te folosesti de cateva trucuri care te vor scapa de nedoritele cearcane. Nu te lasa pe o ureche motivand ca sunt genetice sau ca „asa esti tu”. Ochii sunt partea corporala cea mai expresiva a cuiva; pana si musulmancele stiu acest lucru.

Primul lucru la care cititoarele forumului trebuie sa fie atente daca vor sa scape de cearcane este alimentatia. De cele mai multe ori, cercurile negre din zona ochilor apar din cauza lipsei de vitamine din organism. Printre ele se numara: vitamina A, vitamina E, vitamina C sau fierul. De aceea, trebuie sa introduci in dieta ta alimente bogate in vitamina C si fier: citrice, spanac, ceapa verde, urzici, salata verde, andive si mai ales laptele. De asemenea, este foarte important sa reduci consumul de paste, dulciuri, condimente, cafea, ceai negru, alcool si tutun.

Compresele cu ceai pot fi un alt bun prieten pentru cititoarele forumului care vor sa scape de cearcane. In paralel cu o dieta adecvata, care lupta din interior, poti sa tratezi si din exterior. Compresele cu ceai de musetel, ceai de sunatoare, ceai alb sau verde sunt foarte eficiente. De asemenea, rezultate foarte bune dau si feliile de castravete sau de cartof crud aplicate pe ochii curati, seara inainte de culcare.

Cremele bogate in vitamina K reprezinta remediul anticearcan numarul trei pe care il prezint eu pe forum. Din fericire, in zilele noastre avem la dispozitie o gama foarte larga de poduse cosmetice care ameliorează problema cearcanelor. Dintre acestea, cele care au printre ingrediente vitamina K sunt foarte eficiente. Miscarile prin care aplici crema din jurul ochilor sunt foarte importante. Trebuie sa fie circulare si cel mai bine este sa folosesti degetul inelar pentru ca aceasta zona este una foarte sensibila si nu este bine sa apesi foarte tare. De asemenea, cele mai eficiente creme anticearcan sunt cele de noapte, pe care este bine sa le aplici cu jumatate de ora inainte sa te intinzi in pat. Astfel, crema va avea timp sa patrunda in piele.

Suc de rosii si frunze de menta
O alta metoda care da rezultate este folosirea sucului de rosii, dragele mele prietene de forum. Stoarce o lamaie intr-o cana cu suc de rosii si executa tamponari de două ori pe zi, dimineata si seara. De asemenea, poti sa bei suc de rosii in care ai adaugat putină sare, menta si lamaie. Si frunzele de menta te pot ajuta. Toaca marunt cateva frunze si aplica timp de 20 de minute seara, inainte de culcare. Si uleiul de migdale te poate ajuta. Maseaza usor zona din jurul ochilor in fiecare seara cu putin ulei de migdale.

Machiajul ajutator
Cititoarelor de forum care se lupta cu cearcanele nu trebuie sa le lipseasca din trusa de make-up anticearcanul. Acesta trebuie sa fie cu o nuanta mai deschis decat fondul de ten. Pentru rezultate mai bune, aplicati un strat de anticearcan pe pielea curata, prin tapotare, dupa care mai aplicati un strat de fond de ten amestecat cu anticearcan. La final, fixati cu putina pudra translucida.

Si nu uitati, somnul de opt ore este obligatoriu daca vreti sa scapati de cearcane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.