vineri, 24 iunie 2011

Forum | Ce au mai citit fetele norocoase?


Ce au mai citit fetele norocoase?
Ne acordam mereu timp activitatilor care ne plac foarte mult, iar printre aceste activitati se numara si cititul. Indiferent de natura lui, noua fetelor norocoase de pe forum ne place sa citim atunci cand avem timp. Ne adunam in camera uneia dintre noi si aducem fiecare cate o carte.
Mereu citim lucruri interesante. Fie ca ne uitam peste cursuri pentru facultate, sau pur si simplu romane ce le avem la indemana, obisnuim sa citim macar cateva pagini in fiecare zi pentru a nu pierde din vedere nici o informatie. Daca reusesti sa acumulezi cat mai multe informatii cu siguranta ai tot ce iti trebuie pentru a face fata unei conversatii, fie ea si dificila.
Eu prefer roamanele. De cele mai multe ori, cele psihologice sau cele cu final incert sunt acasa pe raftul meu. Daca ma plictisesc repede de un roman insemana ca nu a avut ceva special care sa imi mentina treaz interesul, iar daca ma captiveaza nu pot lasa din mana pana ce nu il termin.
Cam asa merg lucrurile la mine. Ce imi place foarte mult nu las de citit pe alta zi, ci incerc sa termin cat mai repede pentru a mai descoperi inca o carte la fel de buna. De multe ori incerc sa gasesc ceva ce ma captiveaza iar de la acel autor incerc sa citesc tot ce gasesc.
Inca de la primele pagini lecturate fetele norocoase iasi pot fi sigure ca vor avea parte de multe lucruri interesante pe care le vor invata si le vor putea povesti si clientilor cu care discuta in fiecare zi. Daca exista o carte foarte buna si una dintre noi o are in mana se va propune sa o citim cu voce tare, pentru a capta atentia celorlalte fete.
Ne place sa ascultam atunci cand una din fetele norocoase citeste, pentru ca fiecare interpreteaza in propriul fel si astfel putem schimba pareri despre ceea ce este scris. Ne lansam in discutii si schimbam pareri. Reusim sa petrecem mai mult timp impreuna, iar acest lucru este foarte important pentru noi.
Suntem prietene si vrem sa ne intelegem chiar si atunci cand discutam in contradictoriu. Reusim sa acceptam parerea celuilalt si sa lasam loc si altor puncte de vedere. Facand acest lucru invatam sa respectam ceea ce are de zis cel de langa noi. Fetele norocoase de pe forum vor avea mereu ceva de spus atunci cand este cazul si nu vor ezita sa faca cunoscut ceea ce gandesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.