marți, 14 iunie 2011

Forum | Eleganta fetelor norocoase

Eleganta fetelor norocoase
Astazi vorbim de cat de elegante sunt fetele norocoase de pe forum. De cand astept un astfel de subiect de discutie!... :)
Nu stiu daca ati vazut femei mai elegante decat la noi! :D Ce ziceti, am dreptate? :->
Fetele norocoase sunt adevarate dive, stiind exact ceea ce trebuie sa faca pentru a fi in centrul atentiei! :)
Ca mai orice femeie, si noi vrem sa ne simtim dorite si apreciate pentru ceea ce suntem si pentru cum aratam sau cum ne simtim. Ne place sa stim ca ceea ce am invatat poate fi folosit cu succes.
Cand vine vorba de a ne etala cele mai elegante tinute si atitudini, sunt fete care dau clasa multora dintre noi. Este amuzant chiar, sa vad cum ele cunosc mai multe tehnici decat mine. Am cu siguranta ce invata de la ele!
Chiar daca fiecare stie anumite tehnici esentiale, fiecare le pune diferit in aplicare si iti e mai mare dragul sa ne vezi care mai de care mai inspirata, mai originala prin stilul vestimentar. Am ras la un moment dat zicand ca par asemenea unor geisha, adevarate seducatoare si maestre ale elegantei si conversatiei.
Nu este usor sa comunici si sa fii in acelsi timp o fiinta perfecta, insa fetele norocoase de pe forum au dobandit acest atu de-a lungul timpului si acum stiu si cele mai ascunse secrete ale unei dive.
Sunt sigura ca fiecare dintre noi are partea ei ascunsa si armele ei cand vine vorba de a se face placuta intr-un loc cu numeroase persoane.
Fetele fac un exercitiu de eleganta aproape in fiecare zi si avem ocazia sa vorbim despre ceea ce vor ele sa abordeze nou fara sa para vulgare in comportament. Analizam impreuna tot ce au ele de zis si de aratat si la final vedem ce anume este bine si ce trebuie scos.
Este un exercitiu foarte util si foarte placut pentru toate si ne place sa ne sfatuim cand vine vorba de ceva care ne ajuta pe toate... sa fim mai bune in ceea ce facem si ne inspira zi de zi. Suntem multumite cand vedem ca reusim sa fim placute pentru ochii celorlalti.
Fetele Norocoase de pe forum invata in fiecare zi cum sa exceleze in artele seductiei si a elegantei si de fiecare data arata celor din jur ca sunt cele mai bune in ceea ce fac.
Daca vreti sa vedeti ce inseamna eleganta, ar trebui sa petreceti doar putin timp printre noi pentru a va convinge ca ceea ce facem noi este o arta si un joc. Va asteptam cu drag la Fetele Norocoase! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.