sâmbătă, 18 iunie 2011

Forum | Sunt produsele cosmetice importante pentru fetele norocoase?


Sunt produsele cosmetice importante pentru fetele norocoase iasi?
Foarte importante as putea spune. Fara ele nu cred ca ne-am simti la fel. Am devenit dependente de acele mici cutii parfumate si colorate si mereu le avem la indemana pentru orice fel de situatie. Fetele norocoase sunt adevarate fane ale acestor minunatii si nu se despart de ele niciodata.
Iubim parfumul fardurilor indiferent de natura lor si ne place cand purtam doar parfumul de la cosmetice si nu mai avem nevoie de alte adaugiri. Fie ca este vorba de cremele de corp sau de pudrele de fata, ne place sa stim ca aratam bine si ca suntem tot timpul in forma.
Nu ati observat ca atunci cand te aranjezi te simti mult mai bine cand te uiti in oglinda? Eu si fetele norocoase asta am observat si am ajuns sa fim prietene foarte bune cu produsele cosmetice, pentru ca ele ne fac sa ne simtim bine si sa atragem priviri de pretutindeni.
Mereu cand mergem la cumparaturi avem impresia ca mai avem nevoie de ceva cu care sa completam trusa noastra de machiaj. Noi fetele norocoase forum traim cu impresia ca oricat de multe am avea inca ne mai lipsesc unele lucruri.
Suntem de felul nostru dornice sa avem cat mai multe, mai ales ca ne permitem acest lucru. Nu ne eschivam sa dam banii pe astfel de lucruri. Norocul nostru este ca stim sa alegem exact ceea ce ne pune in valoare si astfel nu este necesar sa cumparam de mai multe ori acelasi lucru. In plus, putem gasi cu usurinta ce este mai bun si ramanem constante in alegeri.
Atat eu cat si fetele norocoase iasi suntem adevarate maestre cand vine vorba de utilizarea fardurilor pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Ni se face si un training pe aceasta tema atunci cand acceptam sa facem parte din fetele norocoase si de-a lungul timpului cat lucram.
Cu toate ca pare o joaca de copil, nu este deloc asa. Trebuie multa atentie si concentrare pentru a putea ascunde imperfectiunile si a pune in evidenta ceea ce conteaza. Aplicarea fardului indiferent de natura lui, este o arta ce trebuie bine stapanita pentru a obtine rezultate impecabile.
Fetele norocoase invata mereu tehnici noi si incearca mereu culori ce le infrumuseteaza intr-un mod cu totul special. Este foarte imbucurator atunci cand auzi de la altii ca te descurci de minune atunci cand trebuie sa arati bine si sa pui in evidenta tot ce ai mai frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.