duminică, 10 aprilie 2011

Sunt si voi fi tot timpul Norocoasa!- by Tania!

fetele norocoase tania
:) Salut! Am inceput sa fac videochat acum 3 ani. Atunci eram studenta, banii din bursa si de la parinti nu-mi ajungeau niciodata.
Chiria atunci era destul de mare, se adaugau cheltuielile cu intretinerea, cu transportul, mancarea...
M-am angajat atunci la un studio din Iasi -altul decat Fetele Norocoase - ... atunci era foarte bine cotat la capitolul reclama si angajati.
La inceput, toata lumea de acolo din studio era dragutza, zambete, amabilitate. De la bun inceput, mi-a fost foarte usor sa castig bani pentru ca invatasem din scoala engleza si franceza si ma descurcam bine cu pc-ul.
Insa, dupa primele luni, totul parca a inceput sa ia o alta intorsatura: zambetele disparusera, promisiunile facute la fel, de transparenta nici nu mai vorbim. Banii ti se puneau in pliculetz fara sa stii de pe ce site, cum si cat... Aere de superioritate si tot asa...
Am vrut sa imi iau o pauza cateva saptamani, sa renunt la acest job pentru o perioada... sa stau sa ma gandesc mai bine, singura, daca ceea ce fac este okay pt mine.
I-am spus patronului ca vreau sa plec intr-o scurta vacanta. Am plecat de acolo cu amenintari din partea lui, fara sa mai primesc ultimii bani castigati in ultima luna.
Am stat cateva saptamani... banutzii pusi deoparte se topeau vazand cu ochii... Au mai trecut cateva saptamani, ma descurcam din ce in ce mai greu cu banii, incepusem sa am datorii la colegele de la facultate...
Am luat ziarul si am pornit din nou la cautari. Am vazut un anunt foarte discret, fara prea multe promisiuni ce tin de sume ireale de bani, plus ca era condus de o femeie!
Am sunat, am stabilit intalnirea in aceeasi zi, cred ca in 2-3 ore...
M-am intalnit cu o persoana plina de finete, simplitate si bun-simt! Chiar de la prima intalnire am simtit o atmosfera de colegialitate... Pe timpul acela, studio-ul nu se numea Fetele Norocoase, dar eu chiar am fost norocoasa alegand-o pe Mihaela Aioanei!
Nu s-au promis lucruri irealizabile, iar in fiecare zi veneam cu placere, cu tragere de inima la acest studio...
Aici am primit intelegere, respect, discretie, intimitate si transparenta totala in tot ceea ce faci, oameni dragutzi, cu bun-simt. Niciodata nu am fost tratata cu superioritate, niciodata nu am fost jignita!
In acest studio am gasit nu numai un loc de munca, dar pot sa zic o familie care m-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie. M-au inteles, am primit un sfat si impreuna am cautat solutia la orice problema.
Lucrez la Fetele Norocoase Iasi de aproape 2 ani (implinesc 2 ani acusi, in luna Iulie, daca nu ma-nsel). Am avut o pauza cand am plecat inapoi la mama mea, in Republica Moldova.
In Moldova, am lucrat iarasi intr-un studio, dar vreau sa zic ca fetele de acolo erau puse sa munceasca pe niste burete jos la podea, cu niste cearsafuri pe post de decor atarnate de un perete, plus ca de plata nici nu mai vorbim: nici gand sa ti se zica cati bani ai facut, la fel ca la primul meu studio din Iasi, un pliculetz cu cativa banutzi la finalul lunii si atat.
Cand am vrut sa ma intorc inapoi in Iasi, a fost de ajuns un singur telefon si m-am intors la Mihaela Aioanei, la. Fetele Norocoase. M-am simtit ca si cum m-as fi intors acasa: am gasit aceeasi ospitalitate, bun-simt si oameni educati care stiu sa respecte si sa asculte orice parere.
Sunt si voi fi tot timpul norocoasa atata timp cat o sa fiu printre acesti oameni si impreuna cu ei!

cu recunostinta, Tania - Fetele Norocoase

3 comentarii:

  1. Multumim, Tania, pentru toate cuvintele frumoase pe care le-ai spus aici!... >:D<
    Si noi ne bucuram mult sa te avem alaturi! :)
    Au fost (aproape) 2 ani frumosi... Ma bucur pentru faptul ca ai reusit sa-ti refaci viata dupa divort si sa o iei de la inceput cu acelasi curaj si cu aceeasi dorinta de a reusi! :)
    Ceea ce imi place la tine este faptul ca nu te lasi usor! ;)))
    never give up, it's such a wonderful life! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. By the way: este un film pe care mi l-a recomandat Andrei, fotograful (el e un maaareee cinefil, e innebunit dupa filme! ;))) )
    127 hours. Am vazut si eu un trailer cu acest film... E un film impresionant! Actorul principal este un tanar care, ca si tine, trebuie sa sa decizii ff dureroase pt el, insa necesare pentru viitorul sau... :)
    Am apreciat la el curajul si determinarea, hotararea de a reusi!
    Asta admir si la tine, Tania! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost puternica si am reusit sa trec peste toate alaturi de voi si impreuna cu voi, avindu-va mereu alaturi de mine. Aici la Fetele Norocoase am invatat ce inseamna sa devii cu adevarat independenta si hotarita pe viata ta, si sa poti sa ei decizii radicale. Va multumesc inca o data pentru tot. In voi am gasit puterea si voita de a imi schimba viata si asta am facut. *)))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.