duminică, 27 martie 2011

Corina - despre videochat la Fetele Norocoase

Daca mi-ati fi cerut acum vreo 8 ani sa fac un comentariu despre video-chat si tot ce semnifica el pentru mine, as fi spus ceva de genul: "Nu, multumesc!"
Dar, traind intr-o lume nebuna, am realizat ca a fi reticenta in ceea ce priveste videochatul e doar snobism. Am crescut, m-am maturizat si am pornit de la ideea ca, sa fim sinceri, fiecare dintre noi s-a atins singur macar o data in viata asta. :)
Doar ca nu vrem sa recunoastem sau sa spunem lucrul acesta cu voce tare.
A lucra la videochat nu inseamna a te prostitua, cel putin nu aici, la FeteleNorocoase. Ce m-a atras cel mai mult aici? Colectivul, care este ca o mare familie pentru mine, faptul ca am libertatea de a-mi calcula singura banii, intimitatea de care am parte si, nu in ultimul rand, Respectul.
Da, simt ca sunt respectata aici, simt ca sunt apreciata atunci cand am succes si simt ca sunt incurajata atunci cand nu-mi merge foarte bine. Cu alte cuvinte: SUNT TRATATA CUM TREBUIE SA FIE TRATAT UN OM!
Sunt sigura ca FeteleNorocoase chiar sunt norocoase!  :)
Nu-mi doresc sa lucrez in alta parte si sunt mandra de ceea ce este cu adevarat acest studio.
Fetelor, veniti si convingeti-va ca aici veti fi tratate cu respect, omenie si, nu in ultimul rand, veti fi tratate cu caldura.
Ca incheiere, vreau sa multumesc acestui studio! De ce? Aici am invatat sa ma simt sexy, sa ma simt dorita, iubita...
Cu alte cuvinte, aici am invatat sa fiu FEMEIE!  :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.